ZAŠTO BOJKOT? – štampaj letak i deli dalje

Letak A5 formata

Ovih dana režim, kao nikada u našoj istoriji, vodi bahatu i basnoslovno skupu kampanju zloupotrebom resursa države i našim novcem. Brendirani skupi automobili i autobusi krstare ulicama. Danas je na olovnom nebu viđen čak i cepelin sa ispisanom jedinicom. Luksuznim brošurama u milionskim tiražima zatrpani su naši poštanski sandučići. Spotovi u skupoj, gotovo holivudskoj produkciji svojim bučnim lažima zaglušili su sve televizije. Ovo više i nije izborna kampanja, već promocija Aleksandra Vučića. Pomahnitali kult njegove ličnosti. Politička borba više i ne postoji. Mi smo gerila.

Naš letak koji je pred vama nije zamišljen da nosi odgovore. On je pre svega povod za diskusiju i promišljanje o izborima zakazanim za 21. juni. U pravom svetu, među živim ljudima, a ne u ovom virtuelnom društvenih mreža.

Mi čuvari vatre smo na njemu naveli naše razloge za bojkot. Letak nije samo komad papira sa masno ispisanim parolama, već može, pošto ga umnožite, deleći dalje, da posluži kao polazna osnova za dobronameran razgovor sa rođacima, komšijama, prijateljima ili neznancima. Uostalom, može da vam posluži i kao inspiracija za sopstveni. Povežte se u svojoj sredini sa istomišljenicima. Navedite taksativno zašto ste za bojkot i sprovedite akciju.

Pozivamo zato sve građane koji sami žele da izdvoje svoje vreme da nam se pridruže u ovoj akciji. Naša poruka mora stići pre izbora do što većeg broja građana. Na žalost mnogi nemaju internet ili su zauzeti svakodnevnim obavezama, a opozicione stranke, pokreti i građanski aktivisti ne mogu doći do njih. Što više nas se uključi, rezultat će biti vidljiviji, a snaga jača.

Molimo svakog ko je u mogućnosti da odštampa naš letak i prosledi svojim prijateljima, rođacima, sugrađanima. Na linkovima ispod možete da preuzmete fajlove za štampu u PDF-u

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s