Letak BOJKOT – Štampaj, deli i objasni onima koji nemaju internet

Čuvari vatre su dosledni u svojoj borbi za demokratsku Srbiju. Bili smo učesnici svih protesta kao pojedinci ili članovi raznih studentskih, nevladinih ili političkih organizacija. Poslednje tri godine aktivni smo kao neformalna društvena grupa. Naš cilj nije učestvovanje u protestima, već rešenje problema koji su se umnožili i koji nas sputavaju da kao društvo krenemo da uspostavljamo demokratiju. Prvi korak je naša odluka da ne učestvujemo na predstojećim izborima. Zato poručujemo:

21. juna 2020. godine ostani kod kuće jer je tvoje pravo da imaš izbore kao sav normalan svet, a ne obaveza da učestvuješ u cirkusu!

Dogovor, a ne inat!

TrostranaBrosuraUBoji

Želimo dogovor oko svih važnih pitanja u zemlji od kojih nam zavisi budućnost i kvalitet života. Hoćemo vlast kojoj verujemo, a ne institucije koje ne rade svoj posao. Normalan život može doći, samo kao posledica sloge u državi, a za to nam je potreban dogovor. Tražimo uslove da se najbolji kandiduju za najodgovornija mesta od čijih odluka zavisi celokupno društvo. Hoćemo da živimo u svojoj zemlji, od svog rada jer znamo da je to moguće i zato ne damo da nam neko oduzima to pravo.

Pozivamo zato sve građane koji sami žele da izdvoje svoje vreme da nam se pridruže u ovoj akciji. Naša poruka mora stići pre izbora do što većeg broja građana, da ih pozovemo da zajedno sa nama stvore uslove da vlast pozove sve aktere na dogovor, pre nego se raspišu novi izbori. Na žalost mnogi nemaju internet ili su zauzeti svakodnevnim obavezama, a opozicione stranke, pokreti i građanski aktivisti ne mogu doći do njih. Što više nas se uključi, rezultat će biti vidljiviji, a snaga jača.

Molimo svakog ko je u mogućnosti da odštampa naš letak i prosledi svojim prijateljima, rođacima, sugrađanima. Naš letak se nalazi na sledećem linku:

Trostrana brošura u boji

Trostrana brošura crno bela

Letak pola A4

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s