Uhapšen Aleksandar Jovčić

Prema nezvaničnim informacijama Aleksandar Jovčić je uhapšen, a izvršiteljka Ivana Bukarica je sa policijom zauzela njegov stan u ulici Siniše Stankovića 15 na Žarkovu.

Gospođu Jovčić je pod sredstvima za smirenje odvela hitna pomoć

Aleksandar Jovčić i njegova majka nasledili su dug od pokojnog oca, odnosno supruga.

Aktivisti se okupljaju ispred doma Jovčića

Naime, Aleksandrov otac se pre 15 godina zadužio u iznosu od 5.500€ . Zahvaljujući raznim špekulativnim akrobacijama taj dug je napumpan do neverovatnih 27.000€.  Sama glavnica je u potpunosti otplaćena, tako što se odbijalo od penzije Aleksandrove majke. Uprkos tome, izvršitelj će sutra probati da namiri ovaj očigledno zelenaški dug.  Uprkos činjenici da je to jedini krov nad glavom toj porodici.

Podsećamo da je Aleksandar, u međuvremenu, kao aktivista pomagao da se odbrane mnogi domovi ljudi koji su se, spletom nesrećnih okolnosti, našli u sličnoj situaciji.

2 Comments

  1. Ako je nasledjen dug od zelenasa, zasto izvrsiteljka hapsi tog lika? Malo je ovde mutna radnja. Znajuci njega, cini mi se da je pre neka osveta jer je u pitanju opozicionar. Cela prica je malo tu smrdljiva. Ako je otac imao dug, prema zelenasima, to ne znaci da izvrsitelj moze da hapsi nekog. Gluposti.

    Sviđa mi se

  2. Lopovska drzava preko izvrsitelja. Poznato je da Ivana Bukarica dobija debelo parce kolaca za svaki zaplenjen i oduzet stan.

    Sviđa mi se

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s