На бранику части

69. дан Протеста против диктатуре
Умирило се и наше незадовољство писањем „омиљеног листа“. Заправо, они најмудрији међу нама, наше часне старине написали су и послали редакцији своје реакције на неистине изнете на наш рачун. Морам да нагласим, ово није тек неко политичко препуцавање, размена мишљења, слобода говора – људи бране своју част. 
Али оно најлепше што смо као Чувари ватре доживели данас  је текст Сање Недељковић о нама, и нашем свакодневном протесту. На нашој фб-страници Против Диктатуре (већ сам поделио на овој групи)

Акција у којој транспарентима анимирамо возаче да искажу протест против Александара Вучића, трубљењем, превазилази сва очекивања. Заправо, и пре него што је саборац донео транспаренте, возачи нас препознају и свирају по трипут, и машу из возила. Страх и дистанца као да копне на све јачем сунцу. Drive in Protest!
Такође, групе велшких навијача су са радозналошћу и чуђењем пролазиле поред нас. Отпоздравлајли смо тим далеким и добронамерним путницима са високо уздигнутом песницом (не са три прста) као једином драгоценошчу која нам је још преостала из оне наше славне победе, од пре седамнаест година.
Данас је са нама био и Цвеле, који је потегао чак из Краљева. Донео је и свој већ легендарни касетофон.
Ватра протеста гори!

Деманти Бориса Белингара објављен у Данасу

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s